Over mij

Patrick Bos is  geboren in het hartje van Amsterdam, maar woont al een tijd in Venlo in  ut  stedje van lol en plezeer. Zijn  zangcarrière is begonnen op het biljart in het cafe van zijn ouders.  Hij boeide zijn  publiek met zijn act als Frans Bauer. Hij kreeg daardoor al vlug bekendheid als de Venlose Frans Bauer. Met deze act was hij te zien op de Parkfeesten bij de Picknick  der Gebroken Harten, ook het voetbalpubliek van VVV entertainde hij de fans op de middenstip met zijn live act.

In de Maaspoort in Venlo kwamen zelfs de aanstekers te voorschijn bij zijn optreden tijdens een modeshow.  In Nijmegen was hij dan ook te gast op het Smartlappenfestifal.  Bij Toni Alberti in Rondje Amsterdam wist hij het publiek te ontroeren, met een liedje van Willy Alberti  (bruine ogen). Ook bij Bolle Jan en het cafe van Peter Beense weten ze zijn zangtalent te bewonderen.  Zelfs met zijn grote voorbeeld Frans Bauer heeft hij op het podium gestaan.  Daardoor is hij vaak te zien op evenementen met bekende artiesten.

 

Hierdoor kwam al vlug zijn eerste single VRIENDEN,  geschreven door de bekende Hannelore Winter en gesponsord door diverse cafees. Deze was zelfs te horen in het TROS programma van Daniel Dekker.   Er is nu een cd gemaakt SAMEN waar hij mee aan de weg timmert.

Op feesten en partijen  weet hij het publiek te vermaken met zijn stemgeluid en breed Nederlands repertoire, met als special een act van ENRIQUE IGLESIAS.  Ook voor uw apres ski avond is hij te boeken. Voor een avondvullend programma en ook voor een redelijke prijs heeft u een knallend feest.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *